29 juni, 2014

En av de bättre Söndagarna

Skulle egentligen vara ledig idag men då det fattades folk på jobbet hoppade jag in och jobbade ändå. Direkt när jag slutade tog jag bussen hem till Delsbo för första gången på vad som kändes som en evighet för att käka middag med mammi, Gustav och Owe. Hade sjukt kluvna känslor för att behöva sätta mig på 53:an igen samt komma tillbaka till stället jag bott på hela min uppväxt men nu gladeligen lämnat bakom mig.

Maten var iaf supergod och det var supermysigt att träffa alla igen och speciellt lillkissen som jag saknat något enormt. Har nu precis landat i Ljusdal där jag tänker stanna över natten. Bra avslut på denna jobbvecka!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *