25 juni, 2014

Jag vill att hela världen ska veta vem du egentligen är

Ibland undrar jag hur folk tänker? Hur folk kan leva med sig själv och stå för sina handlingar när man enbart gör saker som sårar och förstör för andra. Folk är i detta fall du. Killen som alltid varit min hjälte och min egna godbit. Killen som alltid uppmuntrat, hjälpt mig med det jag inte klarat av att göra själv och funnits där för att förgylla mina dagar. Du har alltid varit speciell och trots att jag gång på gång försöker klippa banden mellan oss är det någonting med dig som får mig att vilja försöka igen. Göra om och börja om på nytt. Men nu är jag trött. Såret som jag gång på gång läkt har återigen spruckit upp och denna gång kan nog ingen medicin i världen hjälpa. Du är ett gift, en drog och ett stort rött varningsmärke jag hela tiden passerar just för att jag är så jäkla godtrogen. Just för att jag tror på att folk kan förändras och just för att du är du. Vi hade kunnat vara det perfekta paret. Vi hade kunnat finna varandra någonstans på botten och hjälpa varandra klättra upp. Vi hade kunnat gjort någonting vackert av vår relation som nu är värre än ett bombskadat Pakistan.

Trots allt vi gått igenom tillsammans skakar du av mig som om jag vore vem som helst. Som om jag inte var värd luften du andas. Jag är inget halvtidsjobb. Vill du ha mig i ditt liv är det på heltid och inte när det bara passar dig. Jag är ingen leksak och jag har inte lust att strula runt. Dom säger att ord sårar men i detta fall är din tystnad tusen gånger värre.

Det här inlägget postades i Tankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag vill att hela världen ska veta vem du egentligen är

  1. Jenny skriver:

    Jag vet hur det känns. Det är skitsvårt att gå vidare men om du gör det kommer du må så mycket bättre sen! Lovar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *