23 juni, 2014

Innehållsrik dag!

Vaknade vid elva imorse och skyndade mig att göra mig i ordning för att kunna hinna iväg till en efterlängtad Julia så fort jag bara kunde. Var supermysigt att ses igen och att äntligen få träffa någon som på riktigt känner en och vet hur man fungerar. Så otroligt skönt efter över en vecka i en stad där ingen känner just mig.

Åkte sedan iväg med mammi på två olika loppisar där jag investerade i två nya kastruller, en hålslagare och en förvaringskorg till badrummet vilket jag letat efter ett bra tag! Lånade sedan mammas bil för att åka till ÖB och investera i en klädhängare samt storhandla på Ica Maxi. Plånboken lider men kylskåpet tackar och bockar.

Har nu precis kommit hem & ska fixa till lite middag då jag ska på möte med jobbet om en dryg timme.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *