19 juni, 2014

En tripp till Ikea alldeles själv

Då jag är ledig idag tänkte jag passa på att utnyttja min lediga tid med att åka till Ikea för att handla massa små saker till lägenheten som fattas så som bestick, handdukar och muggar. Fick turligt nog låna mammas bil och förutom det faktum att jag åkte fel två gånger på samma väg kom jag fram väldigt smidigt och snabbt.

Gjorde av med drygt 2200 på Ikea som jag betalade med mitt presentkort jag fick av mina goa släktingar i studentpresent. Gick även en snabbis på rusta där jag inhandlade en matta till sovrummet och på ÖB för att storhandla sånt tråkigt som toapapper, diskmedel och diskborstar.

Vägen hem var galet seg då det först regnade som i amazonas samt att jag fick sitta stilla i olika bilköer i sammanlagt en timme. Jag som hatar att vänta. Har nu precis lastat in alla sakerna i lägenheten och ska
nu bara njuta av kvällen samt försöka skruva ihop mitt nya sängbord.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *