26 maj, 2014

Älskar måndagar ♡♡♡

Denna dag har varit kul! Den har varit mest kul eftersom jag inte har haft en enda lektion utan bara varit på skolan och gjort roliga saker så som att städa ur skåpet med Elsa. Men den har nog varit allra mest roligast eftersom min svenska kurs i och med i dag, nu och för alltid är slut. Amen och så vidare.

Efter skolan åkte jag och världens bästa Erica in till Hudik där vi möte upp Emil. Blev fika på donken och en hel del affärer där jag lyckades införskaffa mig både ett par balskor och en kuvertväska som jag letat efter hur länge som helst. Har dock egentligen inte inte råd att köpa något just nu men a man gotta do what a man gotta do.

Har nu precis kommit hem och ska skynda mig att laga mat till mammi som kommer hem om en liten stund.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *