25 maj, 2014

Dags att flytta hemmifrån nu!

Idag har jag gjort någonting väldigt roligt! Jag har nämligen skrivit på kontrakt på lägenhet i Hudik med inflyttningsdatum från och med 1 Juli. Ska bli superduper skönt att äntligen få flytta hemifrån och framförallt
att få sköta sig själv även fast det kommer bli en hel del mer jobb än när man bor hemma hos mamma.

Eftersom jag är ett planeringsfreak har jag fixat klart det mesta inför flytten redan nu. Har införskaffat mig massa nya möbler som just nu står i källaren och bara väntar på att bli uppackade, rummet hos pappa är tömt på saker och jag har målat upp en exakt bild i huvudet på hur alla möbler ska stå och hur alla tavlorna ska sitta. Längtar!

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *