29 mars, 2014

Fullspäckad Lördag

Idag har jag haft långrep med sceniskagruppen i aulan. Vi repade mellan tio och fem och hann trots det inte ens dra igenom hela pjäsen från början till slut vilket är crazy då det snart bara är en vecka kvar till premiären!

När vi var klara skulle jag åka och käka hos broren och eftersom Julia skulle åka in till stan fick jag lyxigt nog åka bil hela vägen till Hudik. Maten var himmelskt god, sällskapet trevligare än aldrig förr och att jag som grädde på moset slog brosan på karaoke gjorde inte saken sämre!

Vid tio hämtade Julia upp mig för att åka till donken. Julia åt middag och jag passade på att köpa en smoothie från den nya maskinen vi fick i Onsdags. Den var supergod och kommer passa perfekt till varma sommardagar!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *