26 mars, 2014

Nytt favorit godis

Även denna dag har vi ägnat helhjärtat åt sceniskan med långrep fram till klockan nio.
Teatern är allt jag kan fokusera på just nu vilket känns sjukt frustrerande då vi egentligen har massa skoluppgifter
som bör göras och som jag bara lägger på hög i brist på bättre, frågan är bara vart orken har tagit vägen?

Det ska bli så underbart skönt när sceniskan är över för det här året så jag kan börja leva ett normalt liv utan irritation, stress och osäkerhet igen. Tycker absolut inte det är lika kul som förra året då jag varken gillar manuset eller min roll. Tycker  inte heller att kemin mellan oss “skådespelare” klickar speciellt bra, allt är bara kaos!

Dagens bästa var iaf helt klart att jag hittade mitt nya favorit godis och fick skjuts hem av snällaste Matias.

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *