24 mars, 2014

Dansrep

Min första skoldag efter en vecka hemma blev inte alls som jag hade planerat utan ganska seg då jag slutade redan halv två men måste sitta kvar på skolan och vänta tills klockan fyra då vi skulle repa dans till sceniskan.

Passade iaf på att utnyttja lite dötid med att hämta tillbaka min bok från biblan samt handla middag med Elsa. Kände mig hungrigare än vanligt så köpte med mig både korv med bröd, chokladpangkaka och tre kycklingfileer med potatis, sås och gelé. Godaste middagen jag ätit på länge och ruskigt mätt blev jag!

Efter sceniskan fick jag skjuts hem av finaste Julia och nu ska jag skynda mig i säng för att tröttare än aldrig förr

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *