28 februari, 2014

Sista dagen av Februari

Har fått världens hemskaste träningsvärk sedan gårdagens idrott lektion. Har aldrig haft så ont i alla mina kroppsdelar samtidigt och jag känner mig som en stelopererad tant eftersom jag inte kan riktigt gå normalt.

Kom till skolan halvtio idag och slutade sedan en timme senare. Då varken Tea, Elsa eller Stina var på skolan passade jag och Julia ta en lunchdejt nere på köpingen vilket var supermysigt som vanligt. Big love

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sista dagen av Februari

  1. Elsa skriver:

    Elsa**
    Vore konstigt om du gick på köpingen med Julia om hon inte var där 😉

    I feel incredibly forgotten, därför rättar jag dig. Puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *