26 februari, 2014

Forever alone utan Elsa

Denna Onsdag har varit en av de tråkigare onsdagarna jag varit med om eftersom Elsa har varit upptagen med att skriva en Bellman uppsatts och tack vare det lämnat mig helt forever alone. När hon äntligen var klar hjälpte hon mig tack och lov iaf att fixa håret och sminka mig då jag skulle fotas till en reklam affisch till teatern. Har ingen aning om hur bilderna blev men en sak vet jag och det är att kjolen jag hade på mig var jävligt svår att få på sig trots att jag köpte den ny för bara några månader sedan. #fatgirl

Fick skjuts hem av finaste Julia vilket är absolut det bästa jag vet. Hon är helt klart världens goast människa

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *