24 februari, 2014

Tatuerad

Idag har jag gjort något jag för ett år sedan aldrig ens skulle kunna överväga att göra, nämligen tatuerat mig!
Har alltid varit en person som egentligen varit emot tatueringar och särskilt de som inte betyder något utan enbart tatueras in för att dom är coola eller snygga. Jag tycker personligen att om man ska tatuera sig ska man tatuera något som betyder något för en själv då man faktiskt ska leva med sin tatuering hela sitt liv.

Har trots det länge velat tatuera in ett ord eller en mening som symboliserar allt jag gått igenom, allt jag kommer gå igenom och något som får mig att kämpa när allt känns motigt. Ordet jag valde tatuera in kom jag och Eleonoora på när vi var i London och det känns verkligen helt rätt. Det är elva bokstäver, ett ord men tusen budskap som varje dag kommer påminna mig om att jag är unbreakable, eller okrossbar som det blir på svenska.
______________________________________________________________________________________________________________

Var sjukt nervös innan jag skulle tatuera mig och utan Elsas stöd hade jag svimmat och dött flera gånger om.
Tatueraren var halvknäpp och allmänt snurrig men han var duktig på sitt jobb och från att han började tatuera tog det inte mer än 6 minuter. Gjorde inte heller överdrivet ont så var helt klart bättre än vad jag hade tänkt mig!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *