30 december, 2013

Tjockisar

Igår kväll när vi skulle sova somnade Stina och katten i från mig. Till på köpet låg dom så konstigt
så att jag knappt fick plats i sängen utan fick ligga längst ut på kanten. Det kallar jag kärlek på högnivå!

_____________________________________________________________________________________________________________

Stina har nu precis åkt hem och jag ska hinna med massa småpyssel så som att packa tills imorn då jag åker till Stockholm, sätta in foton i mitt album, städa papperskorgen och sortera lite papper. Efter några fartfyllda dagar ska det bli skönt med en lugn hemma dag.

Var ut en sväng för att testa min nya fjärrutlösare men gav upp efter bara några bilder eftersom det var så fruktansvärt kallt. Kan inte förstå hur jag pallade att fota ute i flera minus förra året? Heelt sick

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *