31 december, 2013

En liten årsresume

Mitt 2013

Detta år har jag mått väldigtväldigt dåligt, fått många brustna hjärtan och gått igenom saker jag aldrig trodde jag skulle ta mig igenom men trotts det har 2013 har helt klart varit mitt år. Jag har upplevt så mycket saker jag aldrig skulle kunnat drömma om och jag har lärt mig så otroligt mycket mer om mig själv. Självklart har jag inte bara mått dåligt utan så lycklig och så bra som jag varit i genomsnitt detta år har jag aldrig varit förut. Har varit omgiven av underbara människor och verkligen känt att det jag tillför gör skillnad. Jag är tacksam för allt jag varit med om på gott och ont. De bra sakerna har gett mig vackra minnen och de dåliga sakerna har lärt mig vad som är rätt, vad som är fel och vilka personer som är värda min tid och uppmärksamhet.

Mina highs detta år:
– Fyllde 18
– Blev firad av världens bästa kompisar
– Tog körkort!!
– Köpte nya telefon
– Började använda twitter
– Åkte till fjällen med storebror
– Åkte till Spanien med Pappa och bror
– Hade en fantastisk teatervecka med fina människor från skolan
– Åkte till Stockholm med Elsa
– Flyttade med pappa
– Hade min krogpremiär
– Eldade upp allt skolarbeten med Elsa
– Hade min absolut sista mattlektion
– Jobbade i Stockholm
 – Träffade otroligt många nya underbara människor
– Bodde själv i 8 veckor
– Myste i Malmö med brudsen
– Utökade familjen med Smilla
– Började sista året på gymnasiet
– Hälsade på Eleonoora i Stockholm
– förälskade mig i massa serier
– Flaschade tuttarna med Julia i Järvsö
– Eleonoora kom till Delsbo
– Träffade Anders Bagge och Ph killarna
– Blev länkad på Kissie blogg
– Elsa och Julia tog körkort
– Hade vår första riktiga spelning med Klassen
– Införskaffade drömkameran
– Fick jobb

Mina lows detta år:
– Min Huawei gick sönder
– Hade min sista teaterlektion med huliganerna
– Blev stucken av en geting i huvudet
– Hade mitt livs sista sommarlov
– Blev bankrut x3
– Blev ”dumpad”
– Tappade kontakten med många människor jag saknar
– Gått upp några onödiga kilon
– Fotade mycket mindre än vad jag borde

Till nästa år skulle jag vilja ta vara på fler chanser jag får, uppskatta folk i min omgivning mer och släppa på min kontroll ännu mer än jag gjort detta år. Jag ska verkligen försöka se det positiva i alla situationer jag hamnar i istället för att tänka negativt.

Har inga direkta nyårslöften för 2014 men om jag fick önska en sak så skulle jag vilja hitta den stora kärleken


 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *