27 november, 2013

Några saker som bör lyftas fram från gårdagen

1. När vi repade fick jag för mig att jag skulle prova att ligga i kontrabasens jättestora fodral. Var supervarmt och mysigt där så slutade med att jag låg där hela lektionen.

2. Vi hade som klädkod att alla skulle ha svart på sig vilket jag nästan aldrig har på mig. Men eftersom jag hade sagt till alla i flera veckor hur sexig vi skulle vara gick jag al in med klackskor vilket jag såhär i efterhand ångrar eftersom jag fick sendrag i tårna 7 gånger på scenen.

3. När jag kom hem på kvällen var jag inte alls nöjd med min prestation. Tappade texten på en av låtarna och kände inte att någon av dom andra satt klockrent heller. Kände mig även väldigt ledsen och framför allt tom för att allt var slut eftersom det känns som ett steg närmare studenten och den dagen jag måste säga hejdå till all jag tycker om.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *