26 november, 2013

Den efterlängade Jazz och blues konserten!

Denna dag har nog varit en av dom längsta dagarna jag varit med om, på gott och ont!
Förmiddagen ägnade vi helt åt att gå igenom vilka som skulle säga vad under mellansnacket samt till att repa igenom alla låtar en sista gång. Jag var på hyperhumör och kände att min heliga uppgift denna dag var att hålla allas humör i schakt vad som än krävdes.

Till lunch/middag köpte jag mikropopcorn som jag och Julia skulle fixa i cafeteria. När vi tog ut dom ur mikron luktade dom bränt och cafeteria tanten hävde att dom brann så vi blev tvungna att spola vatten i påsen. En hel påse popcorn förstörd bara sådär, inte okej någonstans!

Vi började konka grejer och rigga upp scenen klockan ett och vid tre tiden stod allting på plats. Resterande till fram till klockan sex gick åt till att byta om, fixa håret, försöka sminka sig, äta middag och soundchecka ljudet.

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta kvällen eftersom den är något man måste uppleva, men alla var superduktiga och att allting flöt på jättebra trotts att det faktiskt var vår första riktiga spelning tillsammans.
Ska nu låta alla intryck från kvällen sjunka in ordentligt och sedan försöka sova vilket antagligen kommer bli fruktansvärt svårt eftersom kroppen är full av adrenalin.

[ Var jättedålig på att fota under kvällen och dom få bilder jag tog blev inte alls bra, tråkigt men sant ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den efterlängade Jazz och blues konserten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *