24 november, 2013

Äntligen har jag fått drömkameran ♡

Ibland så är spontanitet det man behöver för att uppfylla en dröm.
Har sedan jag gick i tvån önskat mig en Canon Eos 650D men eftersom jag inte velat göra av med mina ynka besparingar blev det aldrig att jag köpte den. När jag väl sedan bestämde mig för att köpa den fanns det inte längre i några affärer och på internet fanns den bara i en alldeles för dyr prisklass. Började därför kolla runt på blocket, tradera osv men hade ingen vidare tur fram till några dagar sedan då min lärare tipsade mig om en hemsida där man både kunde köpa begagnade och ny kameror.

Det måste vara ödet, för när jag gick in på sidan fanns min drömkamera där för det nätta priset av 4290 kronor. Jag tvekade inte en sekund utan beställde kameran på två röda sekunder, den är värld varenda krona!

Har inte hunnit fota någon längre stund med den än, men bara vetskapen av att jag har den här
hemma hos mig och att det är min alldeles egna kamera är ren och skär lycka!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *