25 november, 2013

Imorgon smäller det!

Imorgon ska jag och min klass ha vår efterlängtade Jazz och Blues konsert.
Det blir vår första riktiga spelning tillsammans och jag tycker verkligen det ska bli superkul! Kvällens outfit och håruppsättning är planerad sedan många dagar tillbaka och fjärilarna i magen började redan komma igår. Kan inte bli mer redo än såhär!

Det ända som känns lite tråkigt är att flera stycken i klassen är låga och på dåligt humör. Vill inget annat än att alla ska kunna ha kul tillsammans imorgon så hoppas alla rycker upp sig så vi kan göra kvällen till något vi kan minnas tillbaka till och vara stolta över.

Om ni är sugen på att läsa Ljusdals-postens artikel om vår konsert hittar ni den här

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *