30 oktober, 2013

Njuter av lovet

Hannah har nu tyvärr åkt hem och resterande delar av familjen sover, till och med katten.
Själv har jag alldeles för mycket saker jag vill hinna med att göra innan jag också kan gå och lägga mig.
Bilder ska redigeras, julklappar ska planeras och en uppsatts ska skrivas.

Utöver det sitter jag och är lite små paff över att  halva lovet redan har passerat och framför allt att jag hitintills har varit konstant sysselsatt vilket för mig är väldigt ovanligt! Brukar i vanliga fall ogilla lov eftersom dom oftast har en tendens att blir långtråkiga men för en gångskull njuter jag av att få vara ledig från skolan och bara göra saker jag själv valt.

Sist men inte minst är det så otroligt skönt att känna sig så himla glad, uppåt och tillfreds som jag gör just nu. Ska försöka bevara denna känslan så jag kan plocka fram den när humöret sviker och allting känns extra tråkigt och tomt.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Njuter av lovet

  1. Elsa skriver:

    Varför ska du skriva en uppsats? Ska vi skriva en uppsats?! :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *