30 oktober, 2013

Road trip med min babe

Shit pommesfrit vilken bra dag det har varit idag!
Mitt alarm ringde vid tio då jag och Hannah skyndade oss upp för att göra oss i ordning för att gå ut och fota. Snabba som vi är fotade vi klart tre olika outfits på drygt en halvtimme vilket nog var tur eftersom Hannah annars hade förvandlats till en fryst fiskpinne.

Vid ett tog vi bussen in till stan där vi hämtade upp mamma bil för att bege oss mot Hakke krog för att hämta upp syskonbarnen. Små hungriga som vi var bestämde vi oss för att köpa donken mat men eftersom vi hade en tid att passa fick vi köra i driven vilket gick ruskigt bra trotts att det var första gången för mig. Var dock en aning klurigare att äta stripps och dippa samtidigt som man kryssade fram på motorvägen men med Hannahs hjälp löste sig även det galant!

Väl framme vid Hakke krog snabb fikade vi innan vi stuvade in huliganerna i bilen för att bege oss hemåt.
Var verkligen superkul att köra motorväg vilket jag inte hade gjort själv innan men kan säga så mycket som att om Hannah inte hade varit med hade jag brytit ihop innan jag ens lämnat Hudik. Du är helt klart bäst snuppis!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *