29 oktober, 2013

Världens bästa Tisdag ♡

I morse pinade jag mig upp vid halv tio för att hinna gå till säcken.
Var fruktansvärt mycket folk där och som vanligt lyckades jag få med mig hem massor av bra saker.

2 kjolar, en tröja, ett par skor, ett par leggins, en ljusstake, en burk med elefanter på och två klänningar Tea och Elsa ska ha på sig när dom modellar för mig nästa vecka. Allt för det ynka priset av 225 kronor!
_______________________________________________________________________________________

Vid halv två tiden kom finaste Julia och lurig som jag är passade jag på att släpa ut henne i skogen med en köksstol för att modella till min fotouppgift i skolan. Jag fick massor av fina bilder medan stackars Julia fick stå halvnaken på en äng och i stort sätt förfrysa sönder hela kroppen. När vi var klara skyndade vi oss hem för att tina upp med hemmagjorda chokladbollar, varma mackor och varm oboy. Myspysigt ♡

Julia har nu precis åkt och jag ska börja laga middag samt invänta Hannah som snart kommer med bussen.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *