28 oktober, 2013

Mitt lov so far

Söndag  27/10 Tog två bussen in till Hudik och landade hemma hos bror vid tre snåret. Där blev jag bjuden på hemmagjord potatissallad och rostbiff samt fick utmana honom på både karaoke och dansmatta. Sången var absolut inte på tipptopp och dansen var heller inge vidare men kul var det!

Vid sju gick vi ner på stan för att kika på pappas teaterföreställning. Jag tänkte köpa en blombukett men det fanns endast krukblommor så det hela slutade med att vi köpte två påsar av pappas favoritgodis, bilar.  Originellt och bra!

Måndag 28/10 –  Passade på att sova ut innan jag la i den högre växeln och både städade rummet, städade hos Milla, bakade och diskade. Var klar med allt innan tolv och satt sedan bara och väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att jag skulle kunna åka in till Ljusdal och träffa en efterlängtad filur. Nervkittlande dag med många olika intryck och känslor är bara förnamnet!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *