25 oktober, 2013

Nu är vi på rätt spår igen

Denna dag har varit så mycketmycket bättre än dagarna innan.
Den började med att jag åkte buss till skolan med Julia viket vilket jag inte gjort på över tre veckor eftersom hon haft bil. Sedan hade jag “ät allting på salladsbordet challenge” med Elsa vilket var väldigt äckligt men kul. Mina efterlängtade klänningar från Nelly kom och tack och lov passade alla förutom det lilla faktumet att den ena var jäkla thigt att knäppa och den andra är jäkligt genomskinlig på rumpan vilket jag får leva med i guess. Sist men inte minst fick jag skjuts ner till bussen av PO eftersom jag var för lat för att gå.

Kom hem runt halv fyra tiden och har sedan dess både hunnit med att handla fredagsmys tills ikväll, packa upp, städa och äta biskvi fika.

Ska nu ta och titta på det ny utkomna Halloween avsnittet av Pretty little liars medan jag väntar på att mamma ska komma hem med Thaimaten vi beställt till middag. Big love

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *