Månadsarkiv: oktober 2016

21 oktober, 2016

Alla goda ting är tre – liten, mindre, minst

Fick världens finaste present av älsklingen igår när han kom hem från Umeå, min nya sovkompis under veckorna 

IMG_6449IMG_6445

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


21 oktober, 2016

Redan fredag, vart tog veckan vägen?

Idag är jag ledig från skolan vilket känns så skönt med tanke på den bristande sömnen jag fått denna vecka men även för att jag idag kommer ha tid till att ta igen allt jag inte hunnit med, men velat hinna med i veckan som varit. Dock så börjar alla bra dagar med sovmorgon och filmmys i sängen med min prins så det har varit mitt prio ett idag.

Just nu ligger Jacob och sover i min minimala soffa medan jag funderar på om det är dags att rodda ihop lite lunch. Har dock fått köket invandrat av två små söta, men rädda filurer så vet inte om jag vågar gå in och störa.

IMG_6431

 

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


20 oktober, 2016

Favorit i repris

Min telefon är just nu på lagning, igen då den tidigt i morse bestämde sig att ta livet av sig. Var på väg till Gävle när det hände så var alltså utan en telefon hela dagen vilket sorgligt nog gjorde mitt liv väldigt komplicerat, även om jag hatar att erkänna det då jag inte vill vara så löjligt beroende av en teknikpryl. Summan av kardemumman är att jag just nu har en lånetelefon, dock är den bättre än sist men den är fortfarande inte tillräckligt bra så bilderna här på bloggen de nästkommande veckorna kommer tyvärr bli lidande när det kommer till kvalitet. Sorgligt men sant.

lg-g3-dual-sim-1huawei-ascend-p6-l

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


20 oktober, 2016

När man får ”ärva” kläder av sina kompisar

IMG_6428

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


20 oktober, 2016

När ens outfit är onepoint

Om man ser till det positiva den här dagen så har jag, Jessica och Yohanes filmat inför vår kommande gruppuppgift. Det är absolut ingenting man egentligen behöver göra men då vi alltid är så påhittiga & gillar att göra det lilla extra kändes det som en kul grej. Kan inte vänta tills det är dags att redovisa allt för klassen nästa vecka, ska bli så roligt!

IMG_6420IMG_6421

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


19 oktober, 2016

Kvalitetstid delux

Har precis kommit hem efter en supermysig och TREVLIG kväll hemma hos världensbästa bor som äntligen kommit hem från sin två veckors långa semester i Japan. Det har varit riktigt tomt utan honom här hemma så lite kvalitetstid var precis det jag behövde. Förutom att han visade massa fina bilder från resan samt berättade om allt dom varit med om så bjöd han mig även på världens goaste middag. Har sådan tur som har honom i mitt liv.

DSC01197

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


19 oktober, 2016

Onlinetenta

Idag på förmiddagen så har jag jobbat effektivt med gruppen inför vår gemensamma gruppuppgift, väl färdiga för dagen kände dock både jag och Jessica att vi behövde lite luft så vi tog en lång och välbehövlig promenix i den friska höstluften. Var så mysigt att komma iväg och prata lite utanför skolan men även att få se lite mer av Gävle då det är en makalöst vacker stad. När vi väl kom tillbaka till skolan igen så började vi tagga inför den stundande onlinetentan vi skulle ha, men kände oss helt övertygade om att vi inte skulle klara av. Häpnadsväckande nog klarade vi dock oss alla med bravur vilket fick mig och Jessica att skrika ett och annat glädjetjut.

Var ren och skär lycka, där och då & en härlig egoboost. Måste helt klart vara för att Jessica tog med sig massa godis till skolan som vi satt & ladda upp med innan som det gick så bra, godis hjälper nämligen för/till allt.

IMG_6415

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


18 oktober, 2016

När man sitter på tåget och bara vill komma fram

Ska slänga i mig lite mat nu & sedan lägga mig fortare än kvickt. Känns som jag har några timmars sömn att ta igen.

Snapchat-523768671365948238Snapchat-7794903571852021035

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


18 oktober, 2016

Tröttmössan på – blir en tidig kväll

Även fast jag enbart har haft lektioner mellan 13.00 och 16.00 idag har denna dag känts evighetslång. Tror de är för att jag behövt vänta så länge mellan lektionerna då tågtiderna som sagt inte är de bästa. Tur nog har jag haft sällskap av Jessica under hela dagens gång så tänker inte klaga. All tid med henne är bra tid.

Om jag var trött på skolan är det ingen jämfört med vad jag är nu då jag först missade det tåget jagtänkte ta hem och sedan även måste sitta och vänta på nästa tåg i över 40 minuter extra då det till råga på allt blev försenat.

IMG_6414

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


17 oktober, 2016

Måndags feelings

Hann med att uträtta en heldel på skolan innan jag knatade till tåget vilket kändes skönt. Väl hemma igen besökte jag mamma en snabbis på hennes affär innan jag hastade hem för att laga mat då jag var svältande.

Kvällen har jag spenderat i sängen med en popcornskål och massa avsnitt av alla mina favorit serier, så välbehövligt! Har även pratat ex antal timmar i telefonen, både med mammi, mormor, Jacob & Jessica. Älskade måndag!

Screenshot_2016-10-17-23-23-10-1

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


17 oktober, 2016

Tågtider

Sitter just nu på skolan och väntar på att klockan ska bli två så jag kan åka hem då jag och Jessica, effektiva som vi alltid är tillsammans redan är klart med vår uppgift inför morgondagen. Går ett tåg klockan tolv och ett klockan två men inget klockan ett vilket känns lite skumt. Har ju dock tack och lov med mig datorn så sitter inte sysslolös direkt. Dock saknar jag min säng något fruktansvärt då sömnen inatt varken var den bästa eller längsta.

Screenshot_2016-10-17-12-07-06-1

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


16 oktober, 2016

Mitt uppe i vardagskaoset

Screenshot_2016-10-16-19-11-49-1

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar