Månadsarkiv: juli 2015

7 juli, 2015

50 nyanser av tystnad

Idag är det exakt 50 dagars sedan jag sist loggade in här och skrev något vettigt och ska jag vara ärlig skäms jag faktiskt lite över mig själv och det faktum att jag så grovt har försumma något jag för några månader tyckte var så viktigt och var en del av min vardagliga rutin. Men skrivsuget är som bortblåst till en annan planet och all inspiration som ständigt snurrade runt i huvudet har runnit ut i sanden. Vet inte varför men hoppas innerligt att jag en dag kan sitta framför datorn igen med kliande fingrar och en stor brinnande glöd jag bara måste få ner med hjälp av datorns små svarta tangenter. Och när den dagen väl kommer hoppas jag även ni finns kvar minst lika ivriga för att få läsa det jag delar med mig av. Som förr i tiden.
___________________________________________________________________________________________________________________

På 50 dagar hinner det hända mycket vilket det även gjort för mig. Skulle aldrig på något rimligt sätt kunna återberätta ens 10% av allt som jag varit med om och upplevt men tänkte ändå försöka punkta ner några viktiga stolpar som jag kommer kunna leva på länge.

Har fått vara med och fira min fina Julias 20 års dag. Har gjort min andra tatuering. Har varit med och uppvaktat Lina-marie på hennes studentmottagning. Har fått träffa mina syskonbarn i tre underbara dagar. Har ramlat på en pinne och blivit upp över öronen kär i en kille som är kär i mig tillbaka. Har åkt med Hannah till Göteborg för spanat in killarna i One Direction. Har gått på min första semester på 2 år. Har hjälpt min bästavän att flytta ihop med sitt livskärlek och sist men inte minst har jag spenderat en hel helg med kärleken i min sommarstuga.

Inte illa pinkat om jag får säga det själv. Just nu lider min semester mot sitt slut men jag är inte bitter då jag har så fantastiskt mycket fint och roligt inplanerat framöver. Over and out från en hellycklig tjej.

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar