Månadsarkiv: januari 2015

31 januari, 2015

Otroligt stort för mig

Är så otroligt stolt över mig själv och hur långt jag faktiskt kommit. Vet att jag har skrivit det förut men nu när jag kollar tillbaka i bakspegeln inser jag att jag inte alls var så trygg i mig själv då som jag trodde. Nu har jag lyckats bygga upp ett starkt och okrossbart fort runt om mig och trots att jag varit med om flertal saker de senaste veckorna som i vanliga fall skulle krossat mig totalt har jag enbart fällt några tårar och sedan lagt det bakom mig. Kan inte med alla ord i världen beskriva vilket kick det är för såväl självförtroendet som hälsan att kunna se att jag klarar mig själv, att jag duger, räcker till och fyller ett syfte. Är så otroligt tacksam dagligen. Tacksam för de fina människor jag har runt om mig, tacksam för att jag har jobb, tacksam för min bostad och tacksam för att jag är jag.
Jag vet äntligen vad jag går för och jag strävar dagligen efter att leva efter det jag tycker är viktigt då jag vet att jag kan göra och bli exakt vad jag vill så länge jag kämpar för det.

Publicerat i Tankar | Lämna en kommentar


31 januari, 2015

Filmens dag

Gud vilket skön Lördag jag haft! Har legat i min sköna soffa och slötittat på massa bra filmer i morgonrock och tjocksockar hela förmiddagen och eftermiddagen har jag spenderat med att frambringa perfektion i mina garderober samt framför ännu en film och gårdagens rester. Har även sorterat i mina badrumsskåp så nu är det finare i lägenheten än aldrig förr. Min framtida man kommer inte ha ett stökigt hem, det är ett som är säkert iaf!
Ska dock ut på äventyr snart så är nog bäst jag lämnar soffan så jag ej växer fast här. Vore ju lite synd!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


31 januari, 2015

Min fjärde helg

Har alltså idag inlett min fjärde lediga helg sedan December 2013. Känns galet sjukt men passar på att njuta
allt jag bara kan då allvaret börjar nu till veckan då jag har en av de ökända stägningsveckorna framför mig.

Förutom det är jag allmänt förkyld och äcklig så har ingen lust att varken träffa eller göra någonting. Vill bara
sitta hemma i soffan och mysa framför massa filmer. Så det är nog där ni hittar mig om ni vill någonting.
Topp från Fanny – leggings från Forever 21 – kjol från nelly – allt för mindre än 200 kronor

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


30 januari, 2015

Från den tiden man var modell

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


30 januari, 2015

Min mobil är full av matbilder

Var ledig ifrån donken idag så passade på att jobba lite extra via rekryteringen istället vilket förde mig till Idenor där jag fick jobba i en förskoleklass och på fritids. Gick superbra om man räknar bort det faktum att jag gick vilse sådär två gånger och det tycker jag absolut att vi gör. Alla barnen var supersöta, jag fick jobba med en supersnygg vikarie jag helst skulle vilja gifta mig med och kärleken jag fick av killarna som hela tiden skulle kramas var mer än vad jag fått på evigheter. Om alla killar var lika kärleksfulla som dom skulle jag inte vara singel många dagar.

Väl hemma möttes jag av världensfinaste Hannah som stannade för middag och filmmys. Blödig som jag är lyckades jag såklart gråta till nyaste avsnittet av The Vampire Diaries, så himlans sorgligt och fint!


Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 januari, 2015

Är löjligt vad fäst man kan vara vid en plastbit – grattis till oss bae

Då jag idag för exakt två år sedan gjorde det absolut värsta och mest nervösa men samtidigt det roligaste och bästa jag någonsin gjort, nämligen tog körkort hade jag tänkt bjuda broren på lyxmiddag för att fira denna otroligt stora dag men då jag tydligen ska jobba ikväll får jag fira med pommesfriten istället. Så kan det osså gå.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 januari, 2015

Mission complete

Hittade tillslut inte bara en utan till och med två parfymer som jag tyckte luktade gott och inte var hutlöst dyra!
Totalt gick båda för det nätta priset av 500 kronor, det ska kännas att man lever! Passade även på att köpa hem två av mina favorit produkter här hemma när jag ändå var i farten då dom snart är slut. Oral-B´s tandkräm för vitare tänder ( vilket jag tyvärr dock ej sett nå resultat av ) och Niveas in-shower bodylotion. Här ska det luktas gott

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 januari, 2015

Januari wanties

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 januari, 2015

Städ-anda

Att vakna i en nerkyld lägenheten då ens fönster av någon anledning öppnat sig själv när man till på köpet är äckligt förkyld är ingenting jag rekommenderar. Tänker trots det försöka göra det absolut bästa av denna dag genom att fortsätta på spåret jag började med igår kväll, fräscha upp här hemma. Började nämligen igår att djup dyka på städfronten i ett lamt försök att hålla mig vaken då jag måste försöka ställa om min kropp till att börja jobba stängning igen så både kylskåp, frys och återvinningsstationen fick sig en omgång igår. Välbehövligt kan jag lova
Ska även gå en sväng å stan. Panta burkar, handla och ännu en gång försöka mig på att köpa en parfym.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 januari, 2015

Så mycket jag saknar men samtidigt är rädd för.

Vill uppleva den där kärleken då man är så kär att man knappt kan andas. Så kär att man knappt vet hur man ska
stå för att hitta balans och så kär att man ej förstår hur ett liv utan den personen skulle kunna vara möjligt.
Vill bli omfamnad av den som tycker om mig allra mest. Vill bli insvept i en varm och parfymdoftande famn och vill ha någon att hålla i handen när natten går mot dag. Vill vara den första någon tänker på när dom somnar och den sista dom tänker på när dom somnar. Vill uppleva den där once upon a time kärleken som slår dig med storm, får dina ben att skaka och din mage att fyllas av små,varma och fnittriga fjärilar. Vill falla och bli fångad av dig

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 januari, 2015

Väntan mellan dessa avsnitt är olidlig

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 januari, 2015

Hotchili på en Onsdag

Har precis kommit hem från en fantastisk god och trevlig middag med min favorit Matias ( inte för att jag känner någon annan Matias men iaf) på Hotchili. Finns nog ingen annan människa som är så otroligt snäll och omtänksam som honom, hur länge och vart man än letar. Han är helt klart guldvärd och en på miljonen!

Har egentligen massa saker att göra i lägenheten men då jag inte börjar förrän sju i morn kväll spar jag allt tråkigt tills dess i stället och koncentrera mig på det jag kan allra bäst! Ligga i soffan framför tvn med något gott

Publicerat i Vardag | 1 kommentar