Månadsarkiv: november 2014

30 november, 2014

Jesus amalia vilken dag!

Ojoj vad denna dag har gått i ett. Har nog ärligt gjort mera saker idag än vad jag gjorde på hela förra veckan! Dagen började iaf med jobb mellan 06.30 och 15:00 och jag kan lova er att det kändes motigt att gå till jobbet när Hannah låg kvar och snusade i den varma sängen. Väl färdig på jobbet skyndade jag mig hem där jag tog en snabb dusch och byte om. Fick sedan besök av en fin filur som sedan även lyxigt nog skjutsade tillbaka mig till jobbet vid sju då det var det vanliga ”en gång i månaden smakproven ” Burgaren Christmas Cheese vi fick testa var faktiskt väldigt god och jag lyckades även äta upp hela trots att den var 150gramsburgare. Imponerande, jomen visst!

När vi var färdiga på donken hade jag tur nog att få skjuts hem av fina Lina-Marie som även följde med mig upp en sväng för att snacka skit och äta upp glassen Daim delux vi fick med oss hem från smakprovet. På det så är det ju även 1:a advent idag vilket betyder att första ljuset i ljusstaken ska tändas!

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 november, 2014

Dagar som denna är så värdefulla

Gick helt okej att jobba idag trots att jag inte fick sova så mycket mer än tre timmar inatt och trots att jag stod själv i köket i fyra jävla timmar. Väl hemma gjorde jag tacos och när den var slut däckade jag i sängen och vaknade av att Hannah plingade på dörren. Vi myste framför Harry potter som gick på sjuan, åt godis, drack glögg och åt pepparkakor. Bästa av allt var att hon stannade kvar över natten, för som jag saknat att somna bredvid henne!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 november, 2014

Spontana kvällar är alltid bäst

Har haft en fantastiskt mysig och otippadkväll och trots att klockan nu snart börjar närma sig halv två är jag piggare än någonsin. Ska dock upp och jobba halv sex imorgon/idag så ärväl bäst jag försöker sova lite.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 november, 2014

En av de bättre dagarna jag varit med om – som jag längtar tillbaka

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 november, 2014

Ny tavla

Ställde klockan på åtta i morse för att hinna ringa ett viktigt samtal. Samtalet gick dock inte alls som jag vela så blev purken & gick därför och la mig igen så slutade med att jag fick över 11 timmars sömn inatt. Soft
Ska enbart jobba fyra timmar idag, mellan två och sex men förutom det har jag absolut ingen plan så om någon tänker ha lika tråkigt som mig ikväll är det bara höra av sig så kan ni komma hit och äta tacos framför Idol.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 november, 2014

Det årliga pepparkaksbaket

Idag har jag haft en sådan där typisk ”mamma och Klara dag” vi har varit på säcken, gått på massa loppisar, varit på tingshuset och kollat på en utställning där tre av mina bilder är med, varit ute i skogen och plockat mossa, små gnabbats om vad, när och hur jag äter, bakat exotiska pepparkakor och ätit gomiddag.

Förutom det har jag även träffat Owe och myst med världens sötaste katt som jag saknat massor! Till på köpet
fick jag även skjuts hem av snällaste John i hans lyxbil så kan inte vara mer än nöjd med denna dag!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 november, 2014

Ingen kan göra allt men alla kan göra något – därför väljer jag EKO

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 november, 2014

Morgon hemma hos mig

Det allra bästa jag vet är när jag är ledig/börjar sent är att kunna ligga kvar i sängen exakt så länge jag vill utan att behöva känna att jag har någonting viktigare att göra. Är obeskrivligt skönt! Har absolut inga planer för vad jag ska göra idag så blir nog en lugn och skön hemmadag bara. Men först, frukost framför draktränarna. MYSIGT

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 november, 2014

Någon som vet vad jag har för diagnos?

Finns ingenting jag tycker är så frustrerande som att ha en annan person på hjärna, särskilt när det gäller killar och särskilt när fallet är så att jag inte ens känner dom? Hur kan man gå timme ut och timme in och tänka på någon man aldrig träffat och inte vet någonting om? Kan ni förklara det för mig? Är det de man kallar kärlek vid första ögonkastet eller är jag bara allmänt mentalt störd? Blir seriöst snart galen på mig själv och mitt tankesätt och önskar för min själsfrid skull att jag bara skulle kunna släppa allt börja bete mig som en normal människa.

Publicerat i Vardag | 4 kommentarer


25 november, 2014

Dagens outfit – elefanttröja och ett stort smile

Idag är det den 25:de vilket betyder löning och månadens bästa dag, iaf de månaderna man får en summa man känner sig nöjd med vilket jag absolut inte får denna. Kommer bli en fattig månad detta så måste verkligen försöka hålla i pengarna viket antagligen kommer va svårt med tanke på att det är julafton om mindre än en månad.

Jobbade till halv tolv idag och eftersom jag är lat och även älskar donkens caesarsallad  köpte jag med mig en sådan hem som jag ska äta till lunch. Fast först blir det en sväng på stan för att handla frukost tills imorgon och även en tur ner i tvättstugan för att försöka fräscha upp mina extremt sunkiga jobbkläder.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 november, 2014

Lite nytt i Lägenheten

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


24 november, 2014

Halvsegt

Klockan är just nu 18.25 och jag har så fruktansvärt tråkigt så jag funderar på att gå och lägga mig. Finns verkligen inget alls att göra och ingenting roligt händer någonstans. Fy vilken hemskt långtråkig kväll detta kommer bli!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar