Månadsarkiv: oktober 2014

30 oktober, 2014

Denna låt är magisk – som jag ryser

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 oktober, 2014

Högst upp på önskelistan just nu

Publicerat i Vardag | 1 kommentar


29 oktober, 2014

Kan jag inte bara sluta?

Har lovat mig själv allt för många gånger att sluta känna, tänka och överanalysera allt men gång på gång faller jag tillbaka. Gör mig själv besviken och river upp den lilla självkänslan som finns kvar. Har alldeles för lätt att fästa mig vid folk och hålla mig fast i en falsk dröm illusion av rosa kärleksglitter vilket kommer bli min undergång nån dag.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 oktober, 2014

Dagens planer

Godmorgon lovers! Efter lite disneymys, pangkakor till middag och massa sagoläsning igår somnade huliganerna till kalle i chokladfabriken på två röda sekunder. När dom somnat passade jag på att diska och städa då jag inte kan sova när det är för stökigt. Särskilt inte nu då jag sover på en madrass på golvet i vardagsrummet.
Idag är det Tisdag och planen för idag är att vi ska rumstera runt på buspalatset. Men först breakfast!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 oktober, 2014

Har två godingar här tills på onsdag

Var längesedan jag kände mig så omotiverad till att skriva vilket stör mig något fruktansvärt då jag verkligen saknar bloggandet. Just nu i skrivande stund så har jag mina två huliganer till syskonbarn på besök som sitter och myser framför Peter Pan medan jag leker vuxen och betalar räkningar vilket inte är det lättaste kan jag lova!

Ikväll kommer mamma hit och tar hand om kidsen så jag kan gå en sväng på månadens provsmak på jobbet.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 oktober, 2014

Tog fram kameran efter vad som känns som en evighet

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer


26 oktober, 2014

Som jag avgudar den här manen

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


15 oktober, 2014

Precis så.

Den otroliga lättnaden då du inser att killen du gått och varit intresserad av i år och dar men som aldrig varit intressera tillbaka äntligen har gått från att vara allt du någonsin vill ha till en i mängden.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


15 oktober, 2014

Partyybrudarna

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


15 oktober, 2014

Glöm dina bekymmer för imorgon kommer det nya

Sitter hemma med musiken på högsta volym och taggar för att åka till jobbet och stänga med två sköna nissar.
Är dock egentligen på skitdåligt humör då denna härva med att jag inte får in tillräckligt med pengar är sjukt påfrestande. Försöker dock att släppa det då jag ändå inte kan göra något åt det just nu mer än försöka göra det bästa av situationen. Är så dumt att gå och vara sur över saker man inte kan påverka.

Har iaf varit duktig idag och riktigt levt mig in i rollen som vuxen och mogen kvinna med eget boende och ekonomi genom att städa lägenheten samt baka en dubbelsatts med muffins att fylla min frys med. Braaa där Klara!

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer


14 oktober, 2014

Bort prioriterad

Känner mig allmänt bort prioriterad på jobbet just nu då jag först och främst inte får jobba så mycket som jag vill och behöver, men även för att dom ringer andra och frågar om dom vill jobba extra istället för mig fastän jag sagt att jag vill jobba om det finns möjlighet! Känns väldigt tråkigt då jag annars trivs väldigt bra på jobbet. Denna vecka jobbar jag korta stängningspass och är sedan ledig en hel evighet vilket dödar mig långsamt då jag inte har ro nog att bara gå hemma och va då jag blir rastlös och börjar tröstshoppa vilket inte min ekonomi tillåter.

Det jag lever på just nu är att jag äntligen ska träffa en efterlängtad Elsa på torsdag vilket jag behöver så mycket!

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer


13 oktober, 2014

Är thight med budgeten just nu

Fastän det känns som om tiden står still och man själv inte gör något snurrar världen hela tiden på runt om en
utan att man kan göra något för att få allting att stanna av. Det sägs att varje jobbig sak man går igenom får en
att bli starkare och så är det nog men det finns en gräns för hur mycket en människa klarar av och när problem efter problem avlöser varandra känns allt en aning hopplöst.

Det jobbigaste just nu är nog jobbet och det faktum att jag inte får jobba tillräckligt mycket vilket resulterar i att jag inte har pengar så det räcker till både hyra, mat och räkningar vilket känns galet tungt.

Lisa Nilsson – Var är du min vän

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


9 oktober, 2014

Är det såhär det känns när någon dör?

När allting du någonsin velat ha plötsligt glider ur dina händer på en sekund och du får famla runt tomhänt i mörkret. När hela din värld blir vänd upp och ned och du inte längre vet hur man gör för att andas då smärtan är för stark. När allt du längtat efter bara blir en krossad dröm istället för en ljuv veklighet. När du ligger på golvet och kippar efter luft för att du inte kan förstå vad som precis hänt. När det känns som om någon har stulit en bit av ditt hjärta och efter sig lämnat ett enormt tomrum som inga pengar i världen kan fylla. När du är så ledsen att tårarna aldrig vill sluta rinna och allt som förut var viktigt suddas bort. När du kommer till den där punkten där du är beredd att ge upp för att du inte orkar mer, för att det gör fort ont. Ungefär någonstans där är jag just nu

Jag fryser, hela kroppen skakar och just nu känns mitt liv som ett enda skämt. Att så få ord som menade så lite kan göra så ont är för mig ett mysterium men som det känns nu kommer jag aldrig mer att bli glad igen.

Publicerat i Vardag | 1 kommentar


9 oktober, 2014

Dubbel inlägg

Gårdagen spenderade jag några timmar på jobbet där jag energibomba allt och alla. Väl hemma kom mamma över en sväng och resterande tid att kvällen spenderade jag med att bygga puzzel. Hämtade även ut mitt paket från ellos med min matta och mina handdukar samt ett paket från petsonline med missens nya och färsiga matskålar.
_______________________________________________________________________________________________________________

Har nu precis vaknat och sitter i stort sätt bara och väntar på att klockan ska bli sex så jag får gå till jobbet för att jobba min första stängning på flera veckor som jag osså för en gång skull ser fram emot konstigt nog.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


8 oktober, 2014

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


7 oktober, 2014

Saknaden är olidlig

Att den person du umgåtts med dag ut och dag in i tre års tid är så pass långt ifrån dig att du inte kan träffa henne när du vill och behöver är något av det jobbigaste jag varit med om. Så mycket jag delat med denna brud, så många gånger hon torkat mina tårar när det känns som ingen tröst i världen skulle hjälpa, så många gånger vi legat på golvet och skrattat tills tårarna runnit och så många sjuka upptåg och minnesvärda saker vi gjort både på skolan och utanför. Vissa personer är menade för varandra och trots att oddsen då och då kommer vara emot dom kommer dom alltid fortsätta vara vänner till döden skiljer dom åt, och vi är såna. Vi hör ihop som två pusselbitar, som snö på vintern, som en tåg med en tågvagn och chokladdoppade jordgubbar så att behöva gå med denna eviga saknad i bröstet får mig att känna som att jorden  snart kommer gå av på mitten. Need my bestfriend

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer