Månadsarkiv: september 2014

22 september, 2014

Ser inget slut på eländet

Har nu varit borta från jobbet i sex hela dagar vilket känns helt sjuk med tanke på att jag inte varit ledig såhär länge sedan typ påsklovet. Det som jag dock tycker är sjukast just nu är det faktum att jag fortfarande nöjer mig med att spendera dag ut och dag in i soffan framför en film utan minsta tecken på rastlöshet. Jag som i vanliga fall brukar klättra på vägarna av tristess efter tre ensamma timmar hemma sover nu 12 timmar och spenderar  sedan dom övriga tolv timmarna liggandes i soffan. Blir typ rädd för mig själv och skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka min älskade energi. Känner mig livlös och det faktum att jag inte umgåtts med någon av mina vänner på flera veckor gör inte saken bättre. Känner mig ensam och bortglömd då det är i såna här stunder man behöver någon som finns där. Någon som bryr sig och någon som förstår.

Publicerat i Tankar, Vardag | 1 kommentar


19 september, 2014

Medicin för såväll öronen som själen

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


19 september, 2014

Lite ostabilt just nu

Nu har jag alltså kommit till den där punkten igen när jag helt tappat inspirationen och orden inte längre kommer självmant. Bloggen står helt still vilket dock kanske inte är så konstigt med tanke på att mitt liv även gör det. Jag klagar absolut inte, utan konstaterar nog mesta att det är svårt att fylla en blogg med intressanta inlägg och bilder när man inte gör något vettigt på dagarna. Fast vem är det jag egentligen försöker övertyga? Er eller mig själv?

På det är jag hemma och sjuk. Är trött, utmattad och livlös. Har ingen energi och illamående och yrsel är just nu min livsstil. Var faktiskt  till doktorn idag som överraskande nog rekommenderade sjukskrivning vilket på ett sätt känns skönt men på ett annat känns för jävligt då jag efter några dagar i lägenheten kommer börja klättra på väggarna! 19 år men egen lägenhet och dålig ekonomi, var det verkligen guds plan för mig från början?

 

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


18 september, 2014

New in – kommer bli snabbast i Hudik

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


17 september, 2014

The power of the nature

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


16 september, 2014

Vääädret

Gick helt okej att stänga igår och nu har nedräkningen tills söndag, då veckan äntligen är slut börjat! Bara fem kvällar kvar och sen glider jag över till ett mycket mer chillschema med mindre timmar och tidigare pass. LÄNGTAR
Har inte hunnit med någonting idag men jag är glad ändå för solen strålar så jag kan ha shorts utan att frysa!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


15 september, 2014

Ny klippt

Herrejesus vad ja vart effektiv idag! Från att jag gick upp vid tio har jag alltså hunnit med att både tvätta,
laga mat, sätta upp hyllor med mamma, handla och klippt håret hos frisören.
Allt på fyra ynka timmar

Är väl dock kanske inte så jättenöjd men klippningen då håret blev ruskigt kort, närmare bestämt 10 hela cm!
Men då jag inte klippt håret på över ett år var det grymt slitet så får faktiskt skylla mig själv helt enkelt!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


14 september, 2014

valvaka

Väl hemma hos mamma hämta jag ut de saker som inte hade blivit sålda på säcken och cashade även in drygt 1000 kronor vilket kom väldigt lägligt! Passade även på att märka upp fyra nya påsar med kläder och saker så hoppas på minst lika mycket pengar nästa år.

Blev bjuden på middag, åkte en sväng till pappa och tog sedan sju bussen hem som Julias gullpappa körde! Kom fram runt åtta då jag gick direkt hem till broren för att kolla på valvakan med honom. Förstod inte jättemycket av alla fakta och alla siffror men vi hade mysigt ändå så hade helt klart en bra kväll!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


14 september, 2014

Sovmornar och kyrkor går ej ihop

Om man vill ha sovmorgon en söndagsmorgon ska man absolut inte välja en bostad nära kyrkan då den ringer väldigt högt och ofta flera gånger vilket inte är något som brukar uppskattas när man sover.

Mår illa som en gris idag vilket jag gjort i stort sätt hela helgen. Trots det kan man ju inte bara sitta hemma och tycka synd om sig själv så idag blir det en trip till Delsbo som står på schemat och sedan även ett besök hemma hos broren då vi ska kolla på valvakan och hålla tummarna för att Sverige röstat med hjärtat detta val!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


13 september, 2014

Ny telefon….igen

Då min Samsung galaxy s3 för varje dag bara blir sämre och sämre slog jag idag till och köpte en helt ny telefon då det inte kändes värt att laga den jag har nu. Blev efter mycket om och men en Huawei G630 då jag hade en liknande telefon förutom som jag gillade väldigt mycket! Håller nu tummar och tår för att denna inte kommer börja krångla på en gång som alla mina andra telefoner och att den kommer hålla minst lika bra som en Nokia 3310!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


13 september, 2014

Precis som en fredag ska vara

Min fredag igår var väldigt lugn och skön och spenderades helhjärtat framför tvn. Käkade tacos, pratade i över en timme med en väldigt saknad Hannah i telefonen och kollade på Beck och Jönssonligan.
Idag är det storstädning som står på schemat och sedan tänkte jag även försöka släppa mig ut på en promenad!

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer


13 september, 2014

Välkommen hem till mig – en liten sneakpeak

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar