Månadsarkiv: augusti 2014

31 augusti, 2014

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


31 augusti, 2014

Lämnat tillbaka nyckeln

Idag har jag städat ur min gamla lägenhet och lämnat ifrån mig nycklarna vilket känns så bra! Ska bli så skönt att ha en alldeles egen lägenhet och äntligen kunna känna att det är mitt hem på riktigt. Ska satsa allt jag har för att förvandla lägenheten till mitt drömhem för nu är jag redigt less på att flytta och vill inget annat än att trivas!
________________________________________________________________________________________________________________

Fick precis finbesök av Olov som gulligt nog hade köpt med sig en ny bordskiva från Ikea då jag ju smart nog lyckades paja min. Som tack för hjälpen bjöd jag på fika och sedan hjälpte han mig även att montera fast den nya skivan. Det är vad jag kallar en gentleman

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


30 augusti, 2014

Ikea med Johan

Idag har jag och ingenjören varit en kort men effektiv sväng till Sundsvall och shoppat. Eller om jag ska vara ärlig har jag shoppat och han agerat gentleman genom att hjälpa mig att bära. Hittade iaf tack och lov allt jag hade planerat att köpa och det till det nätta priset till 3 tusen kronor.  Det ska kännas att man lever!

Var som vanligt hur lätt som helst att umgås med Johan och jag tycker verkligen det är superkul att vi fortfarande håller kontakten trots att det var år och dar sedan vi träffades första gången och trots att det gång på gång kommit massa skit emellan vår relation som förstört allt vi byggt upp.

Dagens tre höjdpunkter var helt klart:
– Att jag fick köra hela vägen till Sundsvall i Johans pappas svindyra och nya automatbil vilket var sjukt läskigt men kul då den var väldigt stor och jag aldrig kört en automatbil förut.
– Att Johan köpte världens största godispåse som vi hade som resgodis på väg hem.
– Att vi var så starka när vi skruvade ihop mitt nya köksbord så att skruvarna gick igenom och ut på andra sidan.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 augusti, 2014

Den stora flyttdagen

Denna dag har varit såååå lång! Den började med att jag vaknade halv sex och insåg att jag hade fyra missade samtal från chefen vilket aldrig är något positivt och fortsatte sedan med 9 energiska timmars på jobbet.

När jag väl hade slutat skyndade jag mig fort som attan hem för att hinna flytta de kartonger och ikeakassar jag packat ihop till den nya lägenheten. Vid halv sju kom världens bästa Matias, Stina, Johan och Oskar som snällt
nog lovat hjälpa mig flytta med enbart en dags marginal. Själva flytten tog drygt en och en halv timme och gick verkligen supersmidigt då jag hade den bästa hjälpen man kan få! Är verkligen så tacksam och glad för att jag
har så fina och hjälpsamma människor i min närhet.

Stina och Matias har nu precis åkt efter en sen middag på Mcdonalds och jag som varit vaken sedan halv sex i morse borde verkligen sova. Men omständlig som jag är vet jag att jag aldrig kommer kunna somna om jag inte packar upp alla kartongerna först så blir nog antagligen vaken några timmar till. Sömn är överskattat!

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 augusti, 2014

Dags att flytta vidare

Ibland ska man ha flyt vilket jag faktiskt för en gångs skull haft! Har nämligen blivit erbjuden en vrålfin lägenhet med inflyttnings datum redan nästan vecka! Förutom att lägenheten i sig är helt perfekt och så fin är läget kanon och hyran överkomlig. Att det på det sedan är snabb inflyttning passar mig också väldigt bra då jag är så otålig och aldrig kan vänta på saker jag vill ha. Blir dock en aning stressigt att hinna med att packa allt då jag jobbar heltid men ack vad det kommer vara värt det när allting är färdigt. Som jag längtar!! Vill flytta helst igåååår

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 augusti, 2014

Andledningen till varför jag älskar hösten!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 augusti, 2014

Finns alltid två sidor

Jag är tjejen som inte tror på kärlek. Tjejen som får ångest på kvällarna för att hon inte hinner med att träffa sina vänner. Tjejen som behöver sin mamma mer än någonsin då vuxenvärlden är läskig. Tjejen som dagligen önskar att hon hade någon speciell att dela sitt liv med. Tjejen som ständigt går på vakt redo att bli sårad. Tjejen som känner sig för liten för att ta så stort ansvar. Tjejen som hatar nykära människor eftersom hon är bitter över att hennes eget kärleksliv är stendött. Tjejen som har stora ambitioner och drömmar som hon inte vet hur hon ska ta tag i. Tjejen som aldrig tror att det hon gör räcker då hon har en hemsk prestationsångest. Tjejen som kan ligga vaken på nätterna och ångra saker hon aldrig kommer få göra ogjort. Tjejen som är osäker på sin kropp och vad folk tycker om henne. Tjejen som är ständigt måste ha koll på allt och alla då det gör henne lugn. Tjejen söker svar.

Jag är tjejen som tror på kärlek vid första ögonkastet. Tjejen som somnar med ett leende på läpparna eftersom hon har massa fina vänner. Tjejen som njuter av att få bo själv. Tjejen som klarar sig bra på sin egenhand. Tjejen som har lätt att tycka om och fästa sig vid nya människor. Tjejen som älskar känslan av ansvar då den får hennes självförtroende att växa. Tjejen som tycker att nykära par är idylliska och hänförande. Tjejen som är nöjd med sina presentationer och vet att hon kan allt hon vill.  Tjejen som somnar gott om nätterna för att hon vet att hon alltid gjort det hon trott var det rätta. Tjejen som är nöjd med hur hon ser ut och vet att det alltid finns folk runt om henne som tycker om henne precis som hon är. Tjejen som njuter av att ibland kunna släppa all kontroll och bara improvisera. Tjejen som söker lösningar

Publicerat i Tankar | Lämna en kommentar


25 augusti, 2014

Bloggtorka

Har alltså ännu en gång lyckats köra ner bloggen i en sådandär typisk bloggtorka. Är dock kanske inte så konstigt då det absolut inte händer något roligt eller spännande i mitt liv just nu. Sitter bara och stirrar på dataskärmen utan att få ur mig ett endaste ord. Inspirationen är som bortblåst helt enkelt.

Har iaf jobbat klart mina mördarstängningspass och är nu ledig i två härliga dagar. Ska bli så underbart skönt!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


22 augusti, 2014

Inredning

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


22 augusti, 2014

Tyra 8 år

Idag är det absolut ingen vanlig dag utan idag är det min vackraste prinsessas födelsedag! Kan inte förstå att tiden har gått så fort att hon idag redan fyller åtta hela år då det känns som om det bara var några månader sedan hon var ett år och kröp runt på vårt köksgolv. Finns inte ord för hur mycket jag tycker om denna tös. Mosters älskling

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


22 augusti, 2014

Myser med Henry

Idag är det Fredag och medan majoriteten av alla Sveriges befolkning blir ledig idag påbörjar jag fyra extremt jobbiga arbetsdagar som innebär hårt jobb i köket och tunga stängningar. Som jag gruvat mig för detta!
Har dock tre värdefulla timmar kvar tills det är dags att börja så ska försöka spendera min tid väl
.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


21 augusti, 2014

Upp och ner

Den här dagen har varit känslomässigt Cp på alla plan och just nu vet jag knappt vad jag ska ta vägen!
Kvällen slutade iaf på bästa sättet, nämligen med en mysig kvällspromenad med Lars i ett nattsvart Hudiksvall.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar