Månadsarkiv: juli 2014

31 juli, 2014

Gårdagens inköp

10 trosor – en Bh – ett linne för ynka 310 kronor. Precis som en riktig rea ska vara!

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer


31 juli, 2014

Har slut på frukost!

Har precis vaknat och sitter just nu i soffan och väntar på att någon snäll människa ska komma med frukost till mig då min är slut. Skämt o sido har jag typ tusen saker att göra idag och då jag börjar vid fyra idag måste jag försöka att lägga på ett kol så jag hinner bocka av hela min to do lista. Så frukosten får bli bortprioriterad just nu!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


30 juli, 2014

En snabbis tillstorstan

Sov enbart fyra timmar inatt då jag måste gå upp åtta i morse för att hinna göra mig i ordning till kvart i nio då Owe kom och hämtade mig för att åka till Sundsvall. Väl framme var jag på en jättespännande intervju vid halv elva och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös! Kändes dock väldigt bra så tror det inte gick allt för dåligt!
Gick sedan en sväng på birsta där det blev lite shopping och åt sist men inte minst mat med Owe på Ikeas fik.

Sov i stort sätt hela vägen hem och landade i  Hudik vid halv tre tiden då jag började göra mig i ordning för jobbet! Gick kalasbra att jobba och då vi hann förstänga massor var vi klara redan vid halv ett vilket inte hänt på evigheter

[Till middag idag blev det caesarsallad och en frappe vilket nog kan vara något av det godaste som finns ]

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


30 juli, 2014

Done for today

Har precis slutat jobba och sitter just nu i soffan och känner mig äcklig. Har dock typ tusen miljoner saker jag måste göra innan det är dags att sova och då jag ska upp vid åtta imorn borde jag lägga i en högre växel så jag hinner klart med allt inom en rimlig tid så jag orkar upp och jobba imorn igen. Ingen rast och ingen ro!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 juli, 2014

Fika med mammi

Hann med en mysfika på Jambo med mamma innan jobbet idag vilket var supermysigt då vi inte setts på vad som känns som år och dar. Hon må va knäpp och jäkligt jobbig ibland men ojojoj vad jag gillar henne mycket ändå!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 juli, 2014

Opepp

Idag har jag varit duktig. Gick upp vid tio, åt frukost och plockade ordning i lägenheten. Ska dock om några timmar bege mig till jobbet vilket jag absolut inte är sugen på då det är varmt och jag ska jobba till stängning. Kill me

 

 

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer


28 juli, 2014

Beachen med Carro

För att ta oss till Malm på snabbaste sättet tog vi Carros moppe vilket var sjuktkul men läskigt då jag töntigt nog aldrig åkt moppe förut! Var superskönt i vattnet så att behöva gå upp efter mindre än en timme och klä på sig kläderna igen för att åka till donkens varma hetta kändes inte okej någonstans.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 juli, 2014

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 juli, 2014

Måste hitta nya vägar!

Sara låg och pratade i en halv evigheter igår när vi skulle sova och hennes hemska alarm ringde redan vid sju imorse så det blev inte mycket sömn men det var det värt då det var så länge sedan vi sågs utanför donken!

Sitter just nu i soffan i värdens chilligaste outfit och skriver ut Cv:n som om det var gratis. Har nämligen lite panik över hur min ekonomin framöver ska gå ihop då mitt jobbläge på donken inte ser så ljust ut som jag först trodde. Ska snart dock klä på mig och packa väskan för att möta upp världens sötaste Carro för att åka och bada på maln innan det är dags att jobba igen.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 juli, 2014

Tidig morgon

Den här dagen har varit helt perfekt trots att jag var tvungen att gå upp redan vid åtta på morgonen vilket jag inte gjort sedan långt innan studenten. Gick trots det jättebra och jobba och jag fick för en gångs skull bara göra roliga saker som att organisera kylen och torrlaget, stå i Dt2:an med Lars och ha driven.

Slutade vid fem och väl hemma la jag på en högra växel och slängde ihop fem matlådor jag la i frysen så nu har jag färdig mat några dagar framöver. Fick sedan sällskap av en fin filur och vi myste framför filmen Jack and Jill. Han åkte dock vid elva så jag har sedan dess bara suttit och väntat på Sara som ska sova här efter hon har jobbat klart.

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer


26 juli, 2014

Den perfekta kvällen

Ikväll hade varit den perfekta kvällen för dig att svepa dina armar runt mig. Den perfekta kvällen för att omfamna mig av din sköna bubbla av trygghet till tonerna av Engmans Kapell ljuva melodi som skulle vagga oss tills sömn.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 juli, 2014

Vill och måste göra mer

Är arg på mig själv för att jag inte uppskattar allt mer än vad jag gör. Uppskattar människor jag har runt om mig. Uppskattar mitt jobb. Uppskattar de upplevelser jag är med om. Uppskattar det fantastiska vädret och uppskattar mig själv. Är inte fören det är försent och man stannar upp för en sekund man inser hur mycket man missar och hur många människor man försummar utan att man är medveten om det. Vill vara en sådan som har perfekt kontakt med alla och gör superroliga saker hela tiden men tiden räcker inte till och när jag väl gör någonting roligt kan jag inte uppskatta det för att jag hela tiden tänker på vad alla andra gör. Världens sämsta sak man kan göra!