Månadsarkiv: maj 2014

30 maj, 2014

Jobbnarkoman

Då jag jobbar konstant at the moment står bloggen på paus tills vidare. So long babes

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 maj, 2014

After work

Då jag partade igår och jobbade idag är jag alldeles dagvill och kan inte riktigt förstå att det är Fredag imorgon!
Är allmänt trött i kroppen efter två aktiva dagar så ska nu inta soffläge med datorn för att kolla på serier.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 maj, 2014

Jobbjobbjobb

Kom hem halv fem igår och blev väckt vid tio av jobbet som ringde och frågade om jag ville jobba. Eftersom jag behöver pengarna tackade jag självklart ja och skyndade mig iväg till Hudik. Sitter just nu i personalrummet och har mitt livs första rast då jag jobbar sent ikväll. Och att kunna få äta donken mat till middag klagar jag inte pååå!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 maj, 2014

Ute kvällar när dom är som bäst!

Blev ingen skogsarförfest igår eftersom dom tydligen hellre ville kolla på fotboll istället för att parta med oss så det hela slutade med att vi hamnade hemma hos Marcus med Max, Karkaroff, Axel och Emrik vilket var riktigt trevligt!

Vi kom till Stadt runt elva och Engmans började spela vid tolv. Var sjukt mycket folk där och trots att alla mina känslorna dalade upp och ner som en jäkla bergochdalbana hade jag så kul! Kvällar som denna är ovärderliga 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 maj, 2014

NYA JEANS @GINA TRICOT

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 maj, 2014

Me this morning

Att åka till skolan vid åtta fast man egentligen inte börjar sin första lektion förrän vid elva är precis vad jag gjort idag. Tack och lov är både Stina och Elsa här så jag slipper försöka underhålla mig själv dessa långa timmar.

Efter skolan idag ska jag hem till Elsa och mysa. Blir sista gången vi sover över med varandra innan hon åker till Mallis imorgon vilket känns lite små sorgligt. Dock kommer vi nog ha grymt kul då vi först ska på skogsarfest och sedan på stadt där världensbästa band, Engmans kapell spelar. Vardaglyx!!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 maj, 2014

Vår rensning

Har varit sysselsatt störredlen av kvällen av att sortera och rensa mitt rum riktigt ordentligt idag så allt känns en mycket fräschare. Finns inget bättre än att göra av sig med saker och kläder man inte längre har användning av.

Ska nu avsluta denna dag och kväll på bästa sätt, nämligen kolla på Maria Wern som går på tv. Är helt fast
Och dessa fina blommor fick jag av min mamma i Fredags, hon vet exakt hur hon ska göra mig sådär extra glad!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 maj, 2014

Aldrig mer plugg!

Imorgon sätts betygen och i och med det är jag officiellt klar med allt som har med skolan att göra. Kommer inte ha några fler fasta lektioner och allt som heter plugg, prov, inlämningar och uppsatser kommer jag lämna bakom mig. Känns sjukt konstigt att något man levt med i snart 12 år bara försvinner och att man skickas ut i den ”okända” världen för att stå på sina egna ben utan skolans skyddande murar.

Trots det ser jag faktiskt ändå fram emot studenten och allting som kommer komma efter den. Det kommer bli ett helt nytt kapitel bara jag kan fylla med det jag själv tycker är viktigt och värt min tid. Sjukt spännande!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 maj, 2014

Skånska med Elsa

Idag har jag och Elsa haft vår livs sista redovisning tillsammans, jag har lämnat tillbaka min kära skoldator till Börje så känner mig allmänt handikappad och jag och Elsa har charmat alla på skolan med våran fantastiska skånska dialekt. Snart har vi lunch och efter det har vi sångprov som vi inte har pluggat till eftersom vi är badgirls.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 maj, 2014

New in – skor och kuvertväska till balen

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 maj, 2014

Älskar måndagar ♡♡♡

Denna dag har varit kul! Den har varit mest kul eftersom jag inte har haft en enda lektion utan bara varit på skolan och gjort roliga saker så som att städa ur skåpet med Elsa. Men den har nog varit allra mest roligast eftersom min svenska kurs i och med i dag, nu och för alltid är slut. Amen och så vidare.

Efter skolan åkte jag och världens bästa Erica in till Hudik där vi möte upp Emil. Blev fika på donken och en hel del affärer där jag lyckades införskaffa mig både ett par balskor och en kuvertväska som jag letat efter hur länge som helst. Har dock egentligen inte inte råd att köpa något just nu men a man gotta do what a man gotta do.

Har nu precis kommit hem och ska skynda mig att laga mat till mammi som kommer hem om en liten stund.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 maj, 2014

Dags att flytta hemmifrån nu!

Idag har jag gjort någonting väldigt roligt! Jag har nämligen skrivit på kontrakt på lägenhet i Hudik med inflyttningsdatum från och med 1 Juli. Ska bli superduper skönt att äntligen få flytta hemifrån och framförallt
att få sköta sig själv även fast det kommer bli en hel del mer jobb än när man bor hemma hos mamma.

Eftersom jag är ett planeringsfreak har jag fixat klart det mesta inför flytten redan nu. Har införskaffat mig massa nya möbler som just nu står i källaren och bara väntar på att bli uppackade, rummet hos pappa är tömt på saker och jag har målat upp en exakt bild i huvudet på hur alla möbler ska stå och hur alla tavlorna ska sitta. Längtar!

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar