Månadsarkiv: mars 2014

31 mars, 2014

Favoriter ♡


Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


31 mars, 2014

Mitt första personalmöte

Idag har jag inte haft en ända lektion tack vare att jag och Julia istället har hjälpt PO med förberedelser inför teatern. Har gjort i ordning i lougerna, handlat rekvesita på dollar, köpt glass med brudsen och sånt småfix.

Tog bussen in till hudik vid tre där jag åt middag med en fin filur för att sedan gå på mitt livs första personalmöte. Mötet höll på i vad som kändes i en hel evighet och när det väl var slut fick jag vänta superlänge på bussen så kom inte hem förrän vid elva.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


30 mars, 2014

Busy busy doing nothing at all

Idag är jag trött, tröttare än tröttast och skulle helst av allt bara vilja ligga i sängen hela dagen!
Ska dock försöka pallra mig upp för har tusen saker jag måste göra innan jag ska iväg till jobbet vid fyra tiden.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 mars, 2014

Fullspäckad Lördag

Idag har jag haft långrep med sceniskagruppen i aulan. Vi repade mellan tio och fem och hann trots det inte ens dra igenom hela pjäsen från början till slut vilket är crazy då det snart bara är en vecka kvar till premiären!

När vi var klara skulle jag åka och käka hos broren och eftersom Julia skulle åka in till stan fick jag lyxigt nog åka bil hela vägen till Hudik. Maten var himmelskt god, sällskapet trevligare än aldrig förr och att jag som grädde på moset slog brosan på karaoke gjorde inte saken sämre!

Vid tio hämtade Julia upp mig för att åka till donken. Julia åt middag och jag passade på att köpa en smoothie från den nya maskinen vi fick i Onsdags. Den var supergod och kommer passa perfekt till varma sommardagar!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


28 mars, 2014

Sångredovisning

Vår inplanerade sångredovisningen började halv sju och hela missionskyrkan var nästan full med folk.
Var inte alls nervös under genrepet som för övrigt gick superbra men när publiken väl var på plats kom fjärilarna fram. Trots det gick det bra för mig och jag är jättenöjd fastän jag sjöng ett lite fel och var en aning stel i kroppen.

Alla i klassen var som vanligt superduktiga och jag chockad mig själv rejält då jag inte fällde en ända tår under hela kvällen trots att jag i vanliga fall gråter jämt!  Ikväll var det istället Tea som tog den rollen, gofisen vår

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 mars, 2014

Insperation

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 mars, 2014

Sovmorgon är nog det bästaste som finns!

Att ha sovmorgon till elva varje Torsdag är en sån där vardagslyx sak jag uppskattar så otroligt mycket!
Att solen sken ute och att vi enbart hade en lektion där vi repade inför morgondagen gjorde inte saken direkt sämre. Fick skjuts ner till bussen av Jakob och nu ska jag börja göra ordning middag tills mammi kommer hem.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 mars, 2014

Nytt favorit godis

Även denna dag har vi ägnat helhjärtat åt sceniskan med långrep fram till klockan nio.
Teatern är allt jag kan fokusera på just nu vilket känns sjukt frustrerande då vi egentligen har massa skoluppgifter
som bör göras och som jag bara lägger på hög i brist på bättre, frågan är bara vart orken har tagit vägen?

Det ska bli så underbart skönt när sceniskan är över för det här året så jag kan börja leva ett normalt liv utan irritation, stress och osäkerhet igen. Tycker absolut inte det är lika kul som förra året då jag varken gillar manuset eller min roll. Tycker  inte heller att kemin mellan oss ”skådespelare” klickar speciellt bra, allt är bara kaos!

Dagens bästa var iaf helt klart att jag hittade mitt nya favorit godis och fick skjuts hem av snällaste Matias.

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 mars, 2014

Vi ses i nangliala älskade du ♡

Idag har jag gjort det jobbigaste jag någonsin gjort, jag har sagt farväl till min älskade kanin skrutt Hon har varit dålig länge och trots att jag för min del skulle vilja ha kvar henne för alltid var det bäst för henne att somna in.

Hon har varit en riktig liten kämpe under dom har 6 åren vi varit tillsammans och trots alla motgångar hon varit med om i form av sjukdomar har hon gång på gång bevisat för mig att hon aldrig ger upp. Hon har varit världens bästa kanin och alla mina minnen med henne är outbytbara. Saknaden är så fruktansvärt stor, älskade plutt!

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 mars, 2014

Pappas födelsedag i efterskott

Då jag tyvärr var i Stockholm på pappas födelsedag och inte heller kunnat fira honom sedan jag kom hem då jag legat sjuk passade jag istället på att ta bilen hem till honom efter skolan för att fira honom i efterskott

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 mars, 2014

På Fredag smäller det!

På skolan idag har vi mestadels repat tills Fredagens sångredovisning vi har i Missionskyrkan i Ljusdal.
Då min hals fortfarande inte riktigt är på banan efter mina sjukdomsveckor gick det inte allt för bra och jag håller verkligen tummarna för att den inte blir sämre då jag hemskt gärna vill vara med! Alla andra var iaf superduktiga och jag lyckades som vanligt börja gråta. Mina känslor är verkligen överallt och ingenstans.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


24 mars, 2014

Dansrep

Min första skoldag efter en vecka hemma blev inte alls som jag hade planerat utan ganska seg då jag slutade redan halv två men måste sitta kvar på skolan och vänta tills klockan fyra då vi skulle repa dans till sceniskan.

Passade iaf på att utnyttja lite dötid med att hämta tillbaka min bok från biblan samt handla middag med Elsa. Kände mig hungrigare än vanligt så köpte med mig både korv med bröd, chokladpangkaka och tre kycklingfileer med potatis, sås och gelé. Godaste middagen jag ätit på länge och ruskigt mätt blev jag!

Efter sceniskan fick jag skjuts hem av finaste Julia och nu ska jag skynda mig i säng för att tröttare än aldrig förr

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar