Månadsarkiv: februari 2014

28 februari, 2014

Sista dagen av Februari

Har fått världens hemskaste träningsvärk sedan gårdagens idrott lektion. Har aldrig haft så ont i alla mina kroppsdelar samtidigt och jag känner mig som en stelopererad tant eftersom jag inte kan riktigt gå normalt.

Kom till skolan halvtio idag och slutade sedan en timme senare. Då varken Tea, Elsa eller Stina var på skolan passade jag och Julia ta en lunchdejt nere på köpingen vilket var supermysigt som vanligt. Big love

Publicerat i Vardag | 1 kommentar


27 februari, 2014

Tv3 har börjat med massa nya och smaskiga program, mama like it!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 februari, 2014

Älskar nog skolan lite för mycket

Om man går upp åtta när man egentligen börjar elva är det ett tydligt bevis på att man gillar skolan to much.
Fördrev tiden dock ganska bra genom att fota min lärare i studion inför en fotouppgift samt modella med Elsa.
Finns verkligen inget roligare än att leka runt i studion, skulle kunna stå där hela dagen!

På idrotten hade vi redskap vilket för engångskull var ganska kul då vi enbart var fem stycken som var med. Fick sedan skjuts hem av Erik som duktig nog tog körkort igår och nu ska jag snart ta bilen för att åka till pappi och äta middag. Myspysigt är bara förnamnet

Publicerat i Vardag | 2 kommentarer


26 februari, 2014

Tattoo in black and white

 

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 februari, 2014

Forever alone utan Elsa

Denna Onsdag har varit en av de tråkigare onsdagarna jag varit med om eftersom Elsa har varit upptagen med att skriva en Bellman uppsatts och tack vare det lämnat mig helt forever alone. När hon äntligen var klar hjälpte hon mig tack och lov iaf att fixa håret och sminka mig då jag skulle fotas till en reklam affisch till teatern. Har ingen aning om hur bilderna blev men en sak vet jag och det är att kjolen jag hade på mig var jävligt svår att få på sig trots att jag köpte den ny för bara några månader sedan. #fatgirl

Fick skjuts hem av finaste Julia vilket är absolut det bästa jag vet. Hon är helt klart världens goast människa

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 februari, 2014

Passar på att ta hand om mig själv

Då min förkylning tack och lov redan känns bättre kände jag för en uppfräschning så passade på att raka benen, noppa ögonbrynen och smörja in hela kroppen med bodylotion. Välbehövligt och underbart skönt kan jag lova.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 februari, 2014

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 februari, 2014

Utställning

Hade lite tid över innan bussen gick hem idag så passade på att gå in en snabbis på bibblan för att kolla till min bok som jag har utställd där. Har alltid drömt om att publicera en bok och trots att jag inte gått via ett riktigt tryckeri utan gjort boken helt själv är jag grymt nöjd med resultatet och tycker det är superkul att kunna visa upp en färdigprodukt av något som från början bara var en idé i huvudet.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 februari, 2014

Vår feeling

Idag har jag haft en riktigt myspysig dag trots att humöret mitt inte riktigt varit på topp sedan igår kväll!
Har haft spelning med klassen på Stenhamre vilket gick jättebra trots att oddsen alltid är emot oss. När vi var klara där passade jag och Elsa på att ta en promenad i det härliga vädret samt lyxa till det med glass. Finns nog inget bätre än att efter en lång tid av kyla kunna gå med leggins och uppknäppt jacka utan att frysa ett dugg. Big love

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


24 februari, 2014

Tatuerad

Idag har jag gjort något jag för ett år sedan aldrig ens skulle kunna överväga att göra, nämligen tatuerat mig!
Har alltid varit en person som egentligen varit emot tatueringar och särskilt de som inte betyder något utan enbart tatueras in för att dom är coola eller snygga. Jag tycker personligen att om man ska tatuera sig ska man tatuera något som betyder något för en själv då man faktiskt ska leva med sin tatuering hela sitt liv.

Har trots det länge velat tatuera in ett ord eller en mening som symboliserar allt jag gått igenom, allt jag kommer gå igenom och något som får mig att kämpa när allt känns motigt. Ordet jag valde tatuera in kom jag och Eleonoora på när vi var i London och det känns verkligen helt rätt. Det är elva bokstäver, ett ord men tusen budskap som varje dag kommer påminna mig om att jag är unbreakable, eller okrossbar som det blir på svenska.
______________________________________________________________________________________________________________

Var sjukt nervös innan jag skulle tatuera mig och utan Elsas stöd hade jag svimmat och dött flera gånger om.
Tatueraren var halvknäpp och allmänt snurrig men han var duktig på sitt jobb och från att han började tatuera tog det inte mer än 6 minuter. Gjorde inte heller överdrivet ont så var helt klart bättre än vad jag hade tänkt mig!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


23 februari, 2014

en av de bättre söndagarna

Eftersom jag inte är mycket för att ligga hemma när jag är sjuk trotsade jag min förkylning för att gå på bio.
Filmen, tillbaka till bromma var inte direkt någon höjdare men då jag hade med mig sällskap för en gångskull var det väldigt mysigt iaf! När bio var slut åkte vi helt spontant vidare mot Hudik för att köpa glass på donken. Och då vi hade tid över passade vi även på att åka upp till Köpmanberget för att njuta av den fantastiska utsikten.

Var otroligt vackert däruppe och jag kan inte tänka mig något mer otippat men bra avslut på denna helg

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


23 februari, 2014

Goding ♡

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar