Månadsarkiv: augusti 2013

31 augusti, 2013

Internet

Förutom att jag idag ”firar” att det är den sista dagen i Augusti och att hösten snart är officiell firar jag även att mitt internet i mobilen fortfarande inte tagit slut. Jag brukar alltid lyckas göra av med allt innan den 20:de eller i bästa fall några dagar innan månadsbytet men nu har jag fortfarande massa data mängd kvar! Känns som om Halebop har klantat sig men så länge dom klantar sig så det blir bättre för mig ska jag absolut inte klaga!

Har precis ätit världens godaste middag och sitter just nu och väntar på att det ska bli tillräckligt mörkt för att vi ska kunna åka iväg till kyrkbåtarna för att titta på den årliga lyskvällen. Myspysigt är bara förnamnet

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


31 augusti, 2013

Hittade fyra jätte charmiga cambilder sedan i somras någon gång

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


31 augusti, 2013

Min räddande ängel

Kvällen igår var kaos och utan Hannah vet jag allvarligt talat inte inte hur den hade slutat. Har fått prata ut om allting och är på bättringsvägen men känner mig så otroligt vilse. Det känns som om hur jag än gör så sårar jag folk i min väg trots att jag inte vill och framför allt ställer orimliga krav ingen tycks kunna leva upp till.
_____________________________________________________________________________________

Ska försöka lägga gårdagen bakom mig och nu bara fokusera på allt bra denna helg har att erbjuda. Har ju faktiskt perfekta planer både för idag och imorgon så jag tror jag kommer överleva tills Måndag börjar igen.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


30 augusti, 2013

Hatar känslan av att vara fruktansvärt ensam, oälskad och bortvald

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


30 augusti, 2013

Vågra vägra höst

Denna dag har gått läskigt fort och trots att vi bara har haft dödstråkiga ämnen har jag genomlidit den med humöret hyfsat i behåll. Eller vad säger du Elsa? Dagens höjdpunkter var iaf helt klart min en timmes långa sovmorgon, min och Elsas utflykt på köpingen och att jag fick skjuts ner till bussen av världens goaste Po.

Kom hem vid fyra tiden och sedan dess har allt bara gått rakt neråt.
Bråkat med pappa, blivit ovän med katten och varit allmänt less mot folk. Ska stänga in mig i
mitt rum resten av helgen och undvika allmänheten så gott det bara går. Less är bara förnamnet.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 augusti, 2013

Om det är nån som kan kära ner sig ordentligti serier är det jag!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 augusti, 2013

Nya favo dagen

Torsdagar har numera blivit min nya favorit dag! Varför? Jo det ska jag berätta.
Har sovmorgon fram till klockan ett då jag har idrott i en timme och 20 minuter innan jag sedan
slutar skolan för dagen. Hur skönt är inte det på en skala mellan 1 å 10? Jo, helt otroligt jätteskönt!

Seg och skol kär som jag är stannade jag kvar på skolan fram till halv fem. Myste i soffan med massa små töntar och handla onyttigheter med Johan. Ett stycke rak banan och två kexchoklad är allt en flicka som jag behöver för att hålla humöret på topp.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 augusti, 2013

Ibland säger bara allting inom mig nej. Ibland som i just nu

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


27 augusti, 2013

Spotify premium i mitt hjärta

Det bästa med denna dag är att jag fixat fri tillgång till Spotify premium och att jag hann städa ur mitt skåp.

Utöver det införskaffade jag äntligen filmen från vår teaterföreställning vi satte upp i våras. Nyfiken som jag är tittade jag såklart på den direkt när jag kom hem vilket jag kanske inte skulle ha gjort eftersom det ända jag såg var en stor, tjock och full tönt med fruktansvärt irriterande röst. Tycker synd om mina medmänniskor som behövde stå ut med den tönten i över en veckas tid. Så passar på att be om ursäkt såhär i efterhand. Amen

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


26 augusti, 2013

Mycket Historia blir det

Idag har jag gått min första riktiga skoldag för sista gången. Vi fick det efterlängtade schemat som faktiskt var mer än okej. Det brukar alltid finnas massa saker jag vill ända på men nu hoppas jag på att vi får behålla detta ända fram till terminen tar slut. Och om jag ändå ska klaga på något är det dom extremt korta rasterna och alla historia som poppar upp flera gånger om dagen. Men, men det är smällar man får ta helt enkelt!

Dom tre lektionerna vi hade idag var väldigt korta så jag och Elsa passade på att inviga studion. Finns verkligen inget bättre ställe att spendera sin dötid på än där och jag bara älskar att testa nya utmaningar.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 augusti, 2013

Gästbloggning

Hej det är jag som är Smilla, Klaras katt. Jag har inte direkt erfarenhet av att blogga men jag stavar iaf mycket bättre än vad Klara gör så jag tror ni kommer kunna förstå mig ändå.

Idag har jag gömt mig bakom massa buskar, träffat grannkatten, busat med Klara och latat mig i tvsoffan. En perfekt dag för en liten kattunge som mig. Men nu är det snart kväll och jag tänker nog sova i Klaras gosiga säng. Vi brukar sova ganska ofta ihop och hon uppskattar nog mitt sällskap förutom när jag är på bushumör och biter henne i näsan eller tårna..hihih

Och nu när jag ändå sitter här vid datorn så vill jag efterlysa en sak. Det börjar nämligen

bli en aning tröttsamt att Klara hela tiden ska ta upp mig för att gosa när jag är upptagen med att leka jägare ute bland buskarna eller håller en ruskigt farlig mus som gissla. Hon behöver helt enkelt någon annan än mig att pussa av sig på så jag får lite fritid över att göra mitt. Är ni intresserade så hör av er! Tack på förhand

Nej nu är det dags för att äta lite kvällsmiddag. Hejsvejs

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


25 augusti, 2013

Världens mysigaste katt bebis och världens bästaste sovkåmpis

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar