Månadsarkiv: juli 2013

30 juli, 2013

Vi har blivit med katt – världens sötaste och busigaste filur minsann

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 juli, 2013

Två dagar har gått och jag saknar dig redan min finfina kåmpis

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


29 juli, 2013

stockholm i mini format

Om jag skulle summera Stockholm och mina sju veckor där nere korrekt skulle det ta mig år och dar.
Helst av allt skulle jag vilja filmat varenda ögonblick för att sedan kunna titta tillbaka när när allt började
kännas för avlägset eller när jag skulle vilja glömma verkligheten för en stund.
_________________________________________________________________________________________________________________

Har varit en väldigt turbulent resa och jag har växt något så otroligt under vägen. Från att aldrig varit bort hemifrån mer än en vecka till att bo själv i Stockholm med allt vad det innebär. Diska, handla, fixa mat, jobba, sova själv, ta sig fram själv och framför allt vara borta från alla här hemma. Var väldigt osäker på om jag skulle åka till Stockholm över huvudtaget i början av sommaren och trodde absolut inte att jag skulle kunna trivas där men oj vad jag hade fel!

Har haft världens bästaste jobb, träffat världens underbaraste människor och massa fina upplevelser jag är så otroligt tacksam över. Fått åka på roadtrip till Malmö med tre fina bruttor, fått åka på roadtrip till Västerås, blivit bada i en fontän, gått på dejt, partat till  tidiga morgontimmarna, vart på poolparty, busat runt, blivit bankrutt och så mycket mer. Vissa saker går helt enkelt inte att beskriva, dom måste upplevas!

Innan jag avslutar detta inlägg och lämnar Stockholm bakom mig för denna gång måste jag bara passa på att tacka Ray, världens bästa chef för att han gav mig möjligheten att få vara med på detta underbara äventyr. Jag vill osså tacka Vik som har varit ett sådant otroligt stöd och hjälp mig så fort jag behövt något eller bara ringt och stört honom för att få något annat att tänka på. Eleonora som från dag ett funnits där för mig och alltid står ut med mitt babbel om fruktjuicear, filfar och gud vet vad. Sist men inte minst vill jag även tacka alla fina människor som jag träffat under min tid på kontoret. Ni är så fina allihopa och jag kommer sakna er så otroligt mycket. Ni är mina små lyckopiller ♡

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


9 juli, 2013

Miss my guys

Har varit borta från kontoret i 14 timmar och jag saknar alla så sjukt redan. Förstår inte hur jag ska överleva ända tills Måndag innan jag ser alla igen. Stockholm is the best office i världen, heelt klart!

Och Ray eftersom jag vet att du läser min blogg vill jag bara att du ska veta att du är världens bästa chef.
En riktig liten gullegubbe helt enkelt!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar