Månadsarkiv: juni 2013

25 juni, 2013

Finns inte mycket mer att säga

Finns inte många människor som jag har tyckt om så mycket på så kort tid. Förren jag träffa Eleonoora! Du är så otroligt duktig på det du gör och min tid här i stockholms hade inte varit hälften så bra utan dig. Underbara du ♡

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


23 juni, 2013

Just some pieces of juvels

För hur du än försöker är det ändå jag som kommer ta första priset och du som står ensam kvar
 
 
Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


23 juni, 2013

Skojakt

Ställde klockan på halv tolv imorse för att överhuvudtaget kunna somna ikväll.
Gjorde i ordning mig och drog sedan in till stan för att köpa nya skor eftersom mina gått sönder trots att jag bara använt dom en halv sommar. Gick förvånats värt bra! Jag hittade flera skor jag både tyckte var sköna, snygga och billiga vilket inte händer mig ofta. 349 kronor fattigare och två skor rikare fortsatte jag sedan min dag med att kika in alla loppis stånd på Hötorget.
___________________________________________________________________________________________________________________

Sitter just nu och bara tar det lugnt framför The Vampire Diaries och småtaggar för imorgon då det är dags för att börja jobba igen. Jag har som mål att göra 1p varje dag och såklart att ha superkul! Jag ska verkligen ta vara på varje sekund och bara njuta av att jag fått chansen att göra något annorlunda och träffa underbara människor. Happyfacet ska vara på från 24/7 , jag ska minsann visa vad jag går för!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


23 juni, 2013

Utgång i Stockholm

Min kväll igår blev inte alls som jag hade tänkt! Alla som skulle med ut skulle mötas upp vid nio utanför Ica. So far so good. När vi precis hade kommit till baren insåg jag att jag såklart glömt legget hemma och liten som jag ser ut kom jag såklart inte in så var bara att vända tillbaka. Väl tillbaka gick vi runt för att leta efter en bar med gratis inträde och det hela slutade med att vi gick tillbaka till baren vi var på först, George gick hem och brudsen jag var med hittade ett varsitt ragg!

Kvällen började spåra på riktigt när jag vid två tiden skulle ta mig hem. Tog mig till Guldmarsplan utan problem men lyckades där av någon anledning sätta mig på fel buss. Tog mig tillbaka till Gullmarsplan och fick sedan vänta där i ex antal minuter innan jag äntligen hittade en buss som gick åt rätt hål. Utmattad och extremt lugn för att vara jag landade jag hemma kvart över tre. Vilken kväll!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


23 juni, 2013

Några små ihopklipp sedan jag var på skansen

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


22 juni, 2013

4 saker jag besämt att jag måste göra innan jag åker från Stockholm

1. Bada på Eriksdalsbadet samt ute i en sjö eller havet
2. Köpa någonting i atomaterna som står på alla tunnelbanestationerna
3. Gå ut och festa loss på Berns
4. Fotografera modell/porträtt bilder ute i Stockholm

Om någon känner sig sugen att vara med på mina planer är det bara att höra av sig.
Allting blir ju så mycketmycket roligare när man är två!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


22 juni, 2013

Glömde helt bort att skriva att jag sett två harar idag – coolt

Ikväll vankas det utgång med fina människor, taggad till tusen! Imorgon vankas skoshopping, döda mig!

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


21 juni, 2013

Midsommar

Har verkligen haft en fantastisk midsommar här borta i Stockholm!
Dagen började med en fika på stan med finaste Eleonoora. Jag köpte en äppelkaka och fick betala 14 kronor mindre än vad den skulle kosta och fick då även extra chokladsås och grädde. Win, win

Åkte sedan tillbaka hem för att tvätta och sola. På kvällen mötte jag upp George. Vi tog tunnelbanan till kungsträdgården där vi åkte båt, gick på skansen, åkte spårvagn och satt och pratade jätte länge med världens vackraste utsikt över Stockholm. Alla djuren var superduper söta, vädret var perfekt och jag hade helt enkelt en jättetrevlig kväll!

[ Lite sjukt att en 33cl cider på skansen kostade så mycket som 55 kronor. Rena rama rånet om ni frågar mig ]

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


20 juni, 2013

Jag luktar killparfym

Jag vill inte somna utan jag vill försöka dra ut på denna dag så länge jag bara kan.
Jag trivs, mår så himla bra och älskar Stockholm mer och mer för varje dag. Ångrar inte en sekund att jag flytta hit och jag längtar redan till på måndag då det är dags att jobba igen. Det är helt sjukt att jag kan tycka om dom på kontoret så mycket trots att jag bara träffat dom mindre än en vecka, gofisar hela bunten!

Var längesedan jag kände mig så här otroligt lycklig, nu ska jag bara njuta♡

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


20 juni, 2013

Bästa jobbet

Har haft en otroligt hemsk men ändå helt fantastisk dag! Gick ruskigt dåligt ute på fältet. Det var otroligt varm, jag svettades sönder och fötterna värkte efter alla tusen timmar jag hade gått runt, runt. Blev en aning besviken på mig själv men man kan ju inte alltid prestera på topp och jag får helt enkelt ta igen det nästa vecka! Särskilt nu när jag slagit vad med en kille på jobbet om vem som ska göra två signs först. Om han vinner får han en halvtimmes massage och om jag vinner får jag två hundra i kontanter. Detta kan bli knivigt!

Väl tillbaka på kontoret blev det grillning och lite alkohol för att för fira morgondagens midsommar och veckans jobb. Var ett super härligt väder och underbart trevliga människor att umgås med. Fler såna kvällar, ja tack!

Har precis kommit hem och ska snart sova. Dock så känns vetskapen om att jag inte ska åka till jobbet imorgon en aning deprimerande. Får het enkelt försöka överleva ändå!

[ Påväg hem på tunnelbanan började en kille vid namn Simon(?) ragga på mig. Hahah you gota lov it ]

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar


17 juni, 2013

Första dagen på jobbet

Jag har överlevt min första dag på jobbet och om jag ska vara ärlig längtar jag redan tillbaka.
Stämningen där är oslagbar och energin man får av dom anställda är helt otrolig vilket i sig får mig att känna mig lite så ledsen för att jag ska jobba så kort. Imorgon blir första dagen ute på ”fält” och jag går ut med målet att iaf sälja till en person per dag. Det kommer bli tufft men jag ska minsann göra allt jag kan för att bli en bra säljare och någon dom känner att dom behöver och tycker om.

Dock så fick jag veta idag att jag 24/7 måste ha professionell klädsel vilket betyder att jeans, t-shirt, gympaskor och liknande saker är helt förbjudna. Komiskt nog har jag enbart packat sådana kläder så får se hur jag löser detta. To be continued..

 

Publicerat i Vardag | 3 kommentarer


16 juni, 2013

Tre olika bilder ifrån helgen @Canon 1000D

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar